Tussenwoning #023

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Je hebt allebei een druk bestaan met werk en een sociaal leven. Daarom willen jullie ook een huis dat weinig onderhoud vraagt. Maar wel met een tuin, al hoeft die niet heel groot te zijn. Dan is een nieuwbouw tussenwoning in Schakerveld zeker iets voor jullie. Want aan een nieuwbouwhuis heb je de eerste jaren weinig of geen onderhoud en de tuin is precies goed voor een gezellige barbecue met familie of vrienden.

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning #023

ca. 134 m2
5 kamers
3 woonlagen
ca. 58 m2Tuin
Zuid

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzaam

Alle tussenwoningen zijn standaard uitgerust met 5 zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Energie efficiënt

Alle nieuwbouwwoningen in Schakerveld Twello hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van HR++ glas en verwarming door middel van een warmtepomp. Vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping. De tussenwoningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0.4.