Tussenwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Je hebt allebei een drukke baan en daarnaast een vol gezinsleven. De kinderen sporten en jullie gaan graag een avondje uit of een weekendje weg. Als je geen afspraken hebt, wil je rustig kunnen genieten van je huis en tuin. Daarom willen jullie ook een huis dat weinig onderhoud vraagt. Maar wel met een tuin, al hoeft die niet heel groot te zijn. Dan is een nieuwbouw tussenwoning in Schakerveld zeker iets voor jullie.


Want aan een nieuwbouwhuis heb je de eerste jaren weinig of geen onderhoud. En de tuinen bij dit type woningen in Schakerveld variëren in grootte van 80 m2 tot 135 m2, met daarin een tuinberging van 6 m2. 

In aanbouw / bewoond

Tussenwoning

ca. 133 m2
5 kamers
3 woonlagen
Tuin
dorpsleven
image alt

Duurzaam

Alle tussenwoningen zijn standaard uitgerust met 5 zonnepanelen. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Energie efficiënt

Alle nieuwbouwwoningen in Schakerveld Twello hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van HR++ glas en verwarming door middel van een warmtepomp. Vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping. De tussenwoningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0.4.