Hoekwoning #001

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Alle hoekwoningen hebben een woonoppervlak van 134 m2. De woningen lijken het zelfde maar qua uitstraling zijn ze allemaal weer net even anders. Kijk naar de kleur gevelsteen, de luiken bij de ramen, zijn functioneel. Zo hou je de warmte binnen en/of buiten. Geniet jij liever van je kopje koffie in de ochtend zon, of juist van de avondzon? Het kan allemaal.

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning #001

ca. 134 m2
5 kamers
3 woonlagen
Parkeerplaats
ca. 91 m2Tuin
West

Overzicht wordt geladen..

image alt

Duurzaam

De hoekwoningen op bouwnummer 1, 4, 5, 8, 9, 12, 13 en 16 krijgen maar liefst 20 zonnepanelen en bouwnummers 17, 20, 21 en 24 krijgen standaard 15 zonnepanelen op het dak. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Energiezuinig

Alle nieuwbouwwoningen in Schakerveld Twello hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van HR++ glas en verwarming door middel van een warmtepomp. Vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping. Alle hoekwoningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0.