Hoekwoning

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Totaal realiseren we 12 hoekwoningen in korte rijtjes van 4 woningen. Alle hoekwoningen hebben een woonoppervlak van 133 m2. De woningen lijken het zelfde maar qua uitstraling zijn ze allemaal weer net even anders. Kijk naar de kleur gevelsteen, de luiken bij de ramen, zijn functioneel. Zo hou je de warmte binnen en/of buiten. Totaal 4 hoekwoningen hebben de mogelijkheid om optioneel een garage te bouwen.


Kijk eens naar de tuinligging. Geniet jij liever van je kopje koffie in de ochtend zon, of juist van de avondzon? Het kan allemaal. Zowel de hoek als tussenwoningen krijgen een complete badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. 


Alle nieuwbouwwoningen in Schakerveld hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van HR++ glas, zonnepanelen op het dak en verwarming door middel van een warmtepomp. Dat maakt je woning toekomstbestendig, zonder dat je daarvoor later nog investeringen moet doen. Wel zo prettig. 

In aanbouw / bewoond

Hoekwoning

ca. 133 m2
5 kamers
3 woonlagen
Tuin
dorpsleven
image alt

Duurzaam

De hoekwoningen op bouwnummer 1, 4, 5, 8, 9, 12, 13 en 16 krijgen maar liefst 20 zonnepanelen en bouwnummers 17, 20, 21 en 24 krijgen standaard 15 zonnepanelen op het dak. Het werkt als volgt. Het licht van de zon wordt in de panelen omgezet in energie; stroom dus! Die stroom kun je direct gebruiken in huis. Zonnepanelen zorgen – bij normaal verbruik en energiezuinige apparaten – voor een lagere energierekening.

image alt

Energiezuinig

Alle nieuwbouwwoningen in Schakerveld Twello hebben energielabel A. Bij de bouw is rekening gehouden met allerlei energiebesparende maatregelen, zoals een goede isolatie, gebruik van HR++ glas en verwarming door middel van een warmtepomp. Vloerverwarming op begane grond en eerste verdieping. Alle hoekwoningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0.