2-kamer appartement (met toewijzingscriteria) #012

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Kom binnen! 


Via de gemeenschappelijke ruimte bereik je je appartement. Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet, de slaapkamer, de badkamer, de berging en de woonkamer met open keuken. De berging is groot genoeg om je wasmachine en droger neer te zetten en je voorraad op te bergen. Je (elektrische) fiets kun je stallen in de nabijgelegen gezamenlijke fietsenstalling.

In aanbouw / bewoond

2-kamer appartement (met toewijzingscriteria) #012

ca. 62 m2
2 kamers
warmtepomp
Parkeerplaats
Tuin
Oost
image alt

Aanvullende toewijzingscriteria

Een 2-kamer appartement met aanvullende toewijzingscriteria is bestemd voor mensen die een (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van maximaal € 50.000 hebben. Er zal/zullen (een) inkomensverklaring(en) van de belastingdienst gebaseerd op het inkomen van 2020 overlegd moeten worden. Tevens is een gemeentelijke verordening van kracht, dit houdt in dat de sociale koopwoning 5 jaar in stand gehouden moet worden. Bij doorverkoop binnen 5 jaar, mag de verkoopprijs niet hoger zijn dan € 215.000,-

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze appartementen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle appartementen in Schakerveld fase 2 worden aangesloten op een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!