2-kamer appartement (met toewijzingscriteria)

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

Kom binnen in dit fijne appartement!


Strakke belijningen en verspringende balkons, dit gebouw nodigt uit om zich te laten bekijken. Kom binnen in de hal en maak een praatje met de buurman die ook net aankomt. Op welke van de 3 woonlagen zie jij jezelf wonen? 

In aanbouw / bewoond

2-kamer appartement (met toewijzingscriteria)

ca. 61 - 62 m2
2 kamers
warmtepomp
Parkeerplaats
Tuin
dorpsleven
image alt

Aanvullende toewijzingscriteria

Een 2-kamer appartement met aanvullende toewijzingscriteria is bestemd voor mensen die een (gezamenlijk) bruto jaarinkomen van maximaal € 50.000 hebben. Er zal/zullen (een) inkomensverklaring(en) van de belastingdienst gebaseerd op het inkomen van 2020 overlegd moeten worden. Tevens is een gemeentelijke verordening van kracht, dit houdt in dat de sociale koopwoning 5 jaar in stand gehouden moet worden. Bij doorverkoop binnen 5 jaar, mag de verkoopprijs niet hoger zijn dan € 215.000,-

image alt

Luchtwarmtepomp

Deze appartementen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Alle appartementen in Schakerveld fase 2 worden aangesloten op een luchtwarmtepomp. Een luchtwarmtepomp is een duurzame manier om je woning te verwarmen. Het maakt gebruik van warmte uit de lucht. Hiermee woon je volledig gasloos en ben je klaar voor de toekomst!