Voorlopige prijzen per bouwnummer bekend!

4 juni '20

De artist impressies van de woningen in Schakerveld zijn in de maak en die worden prachtig! Nog heel even geduld en we kunnen ze aan je tonen. De bouwnummers zijn al wel vast op de website gezet inclusief de voorlopige prijzen per bouwnummer. De grote vraag, kan ik een woning ook betalen? Daar wil je natuurlijk antwoord op! We zijn druk met de voorbereidingen voor de aanstaande start verkoop, maar toch willen we je graag alvast een prijsindicatie per woning geven. Zodat jij je beter kunt oriënteren.

Inclusief complete badkamer

De woningen worden opgeleverd met een complete badkamer inclusief Villeroy&Boch sanitair. Deze is in de vrij-op-naam prijs opgenomen, dus hier hoef je je geen zorgen meer om te maken. Fijn toch? Kun jij lekker wegdromen welke keuken je in je woning wilt en waar je de bank gaat neerzetten. Vlak voor start verkoop worden de prijzen definitief vastgesteld. Zodra we daar klaar mee zijn, delen we het met je!

Perfecte match

Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je nog beter oriënteren. Bekijk per woning bijvoorbeeld ook alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en hoe groot het perceel is waar de woning op staat. Ook zie je of je jouw auto op eigen terrein kwijt kunt. En last but not least: de prijsindicatie per bouwnummer staat nu ook op de website! In de interactieve kaart zie je precies welk bouwnummer waar ligt van Schakerveld fase 1. Klik door de kaart heen en ga op zoek jouw perfecte match.