Nikkels informeert de kopers

16 juni '20

Binnenkort start de verkoop van Schakerveld fase 1. Ben jij straks 1 van de kopers van een woning in De Schaker? Dan loopt vanaf dat moment het contact over de bouw van je woning hoofdzakelijk via de aannemer met de kopersbegeleider als jouw vaste aanspreekpunt. Om je als koper te informeren tijdens de periode dat er nog Corona-maatregelen gelden, heeft aannemer Nikkels een 3-tal video's gemaakt.

Even voorstellen...

In deze 1e video stelt de kopersbegeleider zich graag aan je voor. Hij vertelt je alles over de werkwijze van aannemer Nikkels bouwbedrijf en geeft handige tips voor de tijd dat ze bezig zijn met bouw van jouw nieuwbouwwoning. Tot slot krijg je een uitleg over het digitale portaal van Nikkels: homeDNA.

Sanitair en keuken uitkiezen

Eén van de grote voordelen van een nieuwe woning, is dat je het sanitair en de inrichting van de keuken helemaal aan jouw persoonlijke smaak en wensen kunt aanpassen. Filippo Keukens Badkamers is de specialist die jou adviseert bij het inrichten van je badkamer, toilet en eventueel je keuken. Wat je van deze adviseur kunt verwachten? Je ziet het in de volgende video.

Jouw online woningdossier

Alle informatie, documenten en gegevens over je nieuwbouwwoning vanuit de aannemer vind je in het online systeem van Nikkels. In de 3e en laatste video legt de aannemer uit hoe je inlogt in dit systeem met de inloggegevens die je per e-mail ontvangt. Dit is dus een systeem naast je Mijn Eigen Huis-account waar je documenten en informatie vanuit BPD terugvindt.

Meer weten? Bekijk alle nieuwsberichten
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod