Nikkels bouwt verder op De Schaker

2 juni '20

Nikkels bouwbedrijf uit Twello zal in het najaar 2020 weer gaan starten met bouwen in het plan De Schaker, namelijk de realisatie van 20 huurwoningen voor IJsseldal Wonen, 24 royale koopwoningen en een appartementencomplex met in totaal 18 appartementen. Al eerder heeft Nikkels binnen het plan De Schaker diverse woonbuurten gerealiseerd. Zo werden afgelopen jaar in de Fliertbuurt 38 koopwoningen en 30 huurwoningen gebouwd door Nikkels. Met de bouw van deze woningen heeft de wijk aan de oostzijde van Twello echt aanzien gekregen.

Wie is Nikkels?

Nikkels bouwbedrijf is een familiebedrijf met ongeveer 160 medewerkers. Ze realiseren de meeste projecten binnen de Stedendriehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn. Maar realiseren ook projecten in plaatsen zoals Blaricum, Zuidwolde en Zevenaar.
Nikkels werkt overwegend met vaste onderaannemers en leveranciers. Dat doen ze omdat ze een hoge kwaliteit nastreven voor uw droomhuis. Voor elke discipline hebben zij een bestand van drie tot vijf vaste partijen. Dat zorgt voor een herkenbare werkwijze met partners. Ook de opdrachtgevers zijn veelal vaste partijen.

De werkwijze van Nikkels

Nikkels is een bouwbedrijf dat projecten seriematig uitvoert. De eerste woningen in de bouwrouting proberen ze zo snel mogelijk te voorzien van een dak. Hierna kunnen alle afbouw disciplines aan het werk en ontstaat er een zogenoemd “treintje” in alle werkzaamheden. De bouwrouting wordt aangehouden van de start tot en met de oplevering. De verkooptekeningen en technische omschrijvingen vormen de basis van een woning. Uiteraard aanvullend met de eventueel door de koper gemaakte keuzes en vastgestelde alternatieven. De schakel tussen een koper en de bouwplaats zijn de kopersbegeleiders. Dit is voor een koper het aanspreekpunt voor alle vragen over het traject.

twello de schaker

Al 125 jaar actief

Het bouwbedrijf beleeft dit jaar een bijzonder jaar, vanwege het 125-jarig bestaan. De geschiedenis van Nikkels bouwbedrijf voert terug naar twee eeuwen geleden. Het is eind 19e eeuw, om precies te zijn in 1895, als Jacobus Nikkels als plattelandstimmerman zijn eigen bedrijf begint in het bakhuisje naast zijn boerderij. Het bakhuisje en de boerderij stonden op de plek waar Nikkels nu nog steeds gevestigd is, aan de Zuiderlaan 1 in Twello.

Inmiddels is de 5e generatie toegetreden tot het familiebedrijf, waar medewerkers te allen tijde worden gewaardeerd voor wat zij doen: het realiseren van hele mooie bouwwerken voor een brede groep van opdrachtgevers en partners. Een mooie basis om met vertrouwen naar de toekomst te kijken.

Meer informatie over Nikkels bouwbedrijf
  Meer nieuws
  Woningaanbod