Nieuw woningaanbod De Schaker

23 maart '20

Op enkele details na zijn de ontwerpen van de 12 hoekwoningen en 12 tussenwoningen klaar. Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt is dat toch net even anders dan wanneer je een bestaande woning koopt. Je koopt namelijk een woning die nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven of gaten en kieren te inspecteren. Nu brengt zo'n nieuwbouwwoning heel veel voordelen met zich mee, want gaten en kieren die zijn er niet.

Schetsen van de architect

Om de sfeer te proeven laten we artist impressies maken van de woningen in Schakerveld, deze beelden zijn levensecht en geven je een goede indruk van hoe de woningen in het echt worden. Die beelden zijn nog niet klaar, dus moeten we het nog even doen met de schetsen van de architect.

Schakerveld Nieuwbouw Twello
Schaker Nieuwbouw Twello

Zie jij jezelf wel in Schakerveld wonen?

De woningen gaan in het tweede kwartaal van 2020 in verkoop. Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan aan onder het woningtype van jouw voorkeur door je gegevens daar achter te laten. Je krijgt dan als eerste informatie over de voortgang, ook telt het moment van aanmelding mee bij de toewijzing van de woningen zodra ze in verkoop zijn

Interesse? Schrijf je in!
  Woning kopen, hoe werkt dat?
  Bekijk woningaanbod