De bouwnummers van Historische Tuin fase 2 staan online

17 november '20

De bouwnummers met de vanaf prijzen staan online. Binnenkort worden hier ook nog prachtig geïllustreerde plattegronden aan toegevoegd. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod.

Woningaanbod bekijken

Welke woning spreekt jou het meeste aan?

De 18 appartementen van Schakerveld fase 2 zijn allemaal even comfortabel. Alle appartementen zijn voorzien van een volledig afgewerkte badkamer, de 2-kamer appartementen zijn eveneens voorzien van een basiskeuken. Heb je interesse in 1 of meerdere bouwnummers? Plaats deze dan op jouw wishlist. Als begin volgend jaar de verkoop start, kun je ze gelijk in je winkelmandje plaatsen en je inschrijven voor deze bouwnummers. Makkelijk toch?

Interesse? Schrijf je in!

Begin volgend jaar start de verkoop van Schakerveld fase 2. Heb je interesse? Laat je NAW-gegevens achter onder het bouwnummer van je voorkeur, door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken. De komende tijd krijg je dan als eerste de nieuwste informatie over fase 2. Ook ontvang je op de dag dat de verkoop start een email om je definitieve keuzes voor jouw 5 favoriete bouwnummers kenbaar te maken. Dit doe je in je persoonlijke account. Het is dus belangrijk om zo'n account van tevoren aan te maken.

  Een account aanmaken
  Bekijk het woningaanbod