Nieuwbouw in Twello

Schakerveld maakt onderdeel uit van nieuwbouwwijk De Schaker. Deze wijk vind je ten zuidoosten van het dorpscentrum van Twello. Schakerveld ligt aan de westkant van De Schaker, ten noorden van de Voordersteeg. Met op loopafstand van je nieuwe huis Zwembad De Schaeck. Op de fiets ben je binnen 5 minuten bij het station van Twello. Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn vanuit deze mooie nieuwbouwlocatie snel en goed bereikbaar.

image alt

Gemak van een dorp, genot van het platteland

Omdat de nieuwbouw woningen van Schakerveld aan de rand van Twello komen, woon je echt op de grens van dorp en natuur. Richting het zuiden kijk je uit over het polderlandschap met boerderijen en bossen. Even verderop, op 15 minuten fietsen, ligt recreatiegebied Bussloo. Hier kun je heerlijk ontspannen. Landelijk wonen, met het gemak van een dorp: dat is wonen in Schakerveld.

image alt

Midden in de Stedendriehoek

Vanuit het gezellige Twello ben je zo in Apeldoorn, Deventer of Zutphen, ook wel bekend als de Stedendriehoek. Met de fiets ben je in een kwartiertje in de sfeervolle binnenstad van Deventer. Een mooi fietstochtje, waarbij je ook de IJssel oversteekt. Maar ook met de auto of het openbaar vervoer zijn deze steden goed bereikbaar.

Ik heb een vraag! Veelgestelde vragen
Welke woningen worden hier gebouwd? Woningaanbod