Bereikbaarheid Schakerveld Twello

Schakerveld in Twello is erg goed bereikbaar. Deze nieuwbouwwijk ligt op fietsafstand van het dorpscentrum van Twello. Een middagje naar Deventer? Op de fiets ben je binnen een kwartier in het centrum van deze gezellige Hanzestad. Wil je wat verder weg? Zowel met de auto als met het openbaar vervoer heb je goede verbindingen met de regio en de rest van het land.

Met de auto

Ten noorden van Twello ligt de N344. Via deze provinciale weg ben je in circa 15 minuten in het centrum van Deventer en Apeldoorn. Ook de A1, richting Amsterdam en Duitsland, en de A50, richting Zwolle en Arnhem, zijn goed bereikbaar. Handig voor als je buiten de regio werkt.

Met de trein

Twello beschikt over een eigen station, dat op nog geen 5 minuten fietsen van nieuwbouwwijk Schakerveld ligt. Vanaf dit station vertrekt er elk half uur een trein naar Apeldoorn, 10 minuten reistijd, of naar Deventer, waar je dan in ongeveer 5 minuten bent. Vanaf het station vertrekken ook diverse buslijnen, naar onder andere Voorst, Epe, Apeldoorn en Deventer.

Wat kan ik vinden in de omgeving? Voorzieningen
Wat is er te doen in de omgeving? Locatie