Opgeleverd

Wonen op de grens van dorp en natuur

De laatste fase van nieuwbouw in De Schaker, Schakerveld, is een wijk geworden met een eigen karakter. Gelegen aan de rand van het groene dorp Twello. Als je de buurt in rijdt, valt de rust je direct op. Je hoort het gefluit van vogels en het ruisen van de bladeren in de bomen. En dat terwijl je nog geen 10 minuten geleden op de snelweg zat. Als je later op de avond gaat hardlopen, loop je al snel langs boerderijen en door het fraaie landschap met weilanden, bossen en prachtige landhuizen. Het is hier heerlijk wonen!

image alt

In een dorp, dicht bij de stad

Bij de ontwikkeling van alle woonbuurten in De Schaker is rekening gehouden met het omringende landschap van het Fliertdal. Ook in Schakerveld zie je dat terug in de landelijke architectuur van de woningen, het vele groen en de rustige ligging. De landelijke architectuur kenmerkt zich door een ontwerp van schuren met woning. Luiken als details en een gevel met houten uitstraling zorgen voor een warme uitstraling. Daarnaast heb je, als je hier woont, het gemak van een dorp waar je voor alle dagelijkse voorzieningen goed terecht kunt. Bovendien ligt het levendige centrum van Deventer op slechts 15 minuten fietsen van deze nieuwe wijk.

image alt

Duurzaam en groen wonen

In een groene wijk als Schakerveld hebben alle nieuwbouwwoningen vanzelfsprekend een tuin. En ook in de openbare ruimte is veel plaats gemaakt voor de natuur. Zodat kinderen heerlijk onbezorgd buiten kunnen spelen. Maar Schakerveld is ook groen als het gaat om duurzaamheid. Zo hebben alle woningen energielabel A, onder andere door de goede isolatie, de zonnepanelen en de verwarming door middel van een warmtepomp. De woningen hebben geen gasaansluiting en dragen daardoor bij aan een duurzame wereld!

Schakerveld in de tijd

In Schakerveld zijn 24 eengezinswoningen en 18 appartementen voor de verkoop gerealiseerd. Alle woningen en appartementen zijn verkocht. De bouw van de woningen is gestart in het begin van 2021 en halverwege 2021 is ook de bouw het appartementencomplex gestart. De laatste woning is na de zomer van 2022 opgeleverd. Wij wensen alle nieuwe bewoners van Schakerveld een hele fijne tijd toe.

Bekijk woningaanbod Schakerveld