Nieuwbouw in Schakerveld Twello

Meer weten?

Wonen op de grens van dorp en natuur

De laatste fase van nieuwbouw in De Schaker, Schakerveld, wordt een wijk met een eigen karakter. Gelegen aan de rand van het groene dorp Twello. Als je de buurt in rijdt, valt de rust je direct op. Je hoort het gefluit van vogels en het ruisen van de bladeren in de bomen. En dat terwijl je nog geen 10 minuten geleden op de snelweg zat. Als je later op de avond gaat hardlopen, loop je al snel langs boerderijen en door het fraaie landschap met weilanden, bossen en prachtige landhuizen. Wat is het hier toch heerlijk wonen!

image alt

In een dorp, dicht bij de stad

Bij de ontwikkeling van alle woonbuurten in De Schaker is rekening gehouden met het omringende landschap van het Fliertdal. Ook in Schakerveld zie je dat terug in de landelijke architectuur van de woningen, het vele groen en de rustige ligging. De landelijke architectuur kenmerkt zich door een ontwerp van schuren met woning. Luiken als details en een gevel met houten uitstraling zorgen voor een warme uitstraling. Daarnaast heb je, als je hier woont, het gemak van een dorp waar je voor alle dagelijkse voorzieningen goed terecht kunt. Bovendien ligt het levendige centrum van Deventer op slechts 15 minuten fietsen van je nieuwe huis.

image alt

Duurzaam en groen wonen

In een groene wijk als Schakerveld heeft je nieuwbouwhuis vanzelfsprekend een tuin. En ook in de openbare ruimte krijgt de natuur veel plaats. Zodat je kinderen heerlijk onbezorgd buiten kunnen spelen. Maar Schakerveld is ook groen als het gaat om duurzaamheid. Zo heeft je huis energielabel A, onder andere door de goede isolatie van je woning, de zonnepanelen en de verwarming door middel van een warmtepomp. Je huis heeft geen gasaansluiting en draagt daardoor bij aan een duurzame wereld!

Ligging Bekijk de ligging van Schakerveld
Actueel aanbod Bekijk het woningaanbod van Schakerveld