De wijken van De Schaker, Twello

De Schaker is te verdelen in 4 wijken, waaronder De Hoffelijkheid en de Fliertbuurt. De totale nieuwbouwwijk is niet 1 aaneengesloten gebied, maar bestaat uit opzichzelfstaande buurten met een eigen karakter. De grenzen van deze gebieden behoren toe aan het bestaande natuurlijke landschap rondom Twello, zoals de oude lanen en boomgaarden. Waar zie jij jezelf wonen?

image alt

Schakerveld… landelijk wonen in dorpse sfeer

Schakerveld wordt een kleinschalig woongebied in een groene landelijke omgeving. Wonen in een gezellige buurt met ruim opgezette lanen, tussen karakteristieke oude én moderne eigentijdse woningen. Schakerveld biedt ruimte aan rij- en hoekwoningen, appartementen en rug-aan-rug woningen. Alle woningen en appartementen van Schakerveld zijn inmiddels verkocht.

Schakerveld
image alt

De Fliertbuurt, voor ieder wat wils

De nieuwbouw van Fliertbuurt is een stukje van het oude Schakerpad gelegen, alsof het een besloten gemeenschap betreft. Genesteld tussen de bestaande begroeiing vind je hier een fijne mix aan woningen. Zowel huur als koop en een variatie aan rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en zelf te bebouwen kavels. Je vindt hier voor ieder wat wils. 

Fliertbuurt
image alt

De Hoffelijkheid, vorstelijk wonen

Royale kavels, de mogelijkheid tot inrichten zoals jij dat wilt en ook nog eens veel groen om je heen. Dat gecombineerd met een hoogwaardig afwerkingsniveau is het in De Hoffelijkheid met recht vorstelijk wonen. Alle woningen zijn opgeleverd, de tuinen al aangelegd, de gordijnen opgehangen en de auto’s staan voor de deur. 

De Hoffelijkheid
image alt

De Boomgaard...natuurlijk wonen in Twello

De Boomgaard wordt gekenmerkt door een mooie groenstrook met bomen, alle woningen in dit buurtje zijn inmiddels opgeleverd. De fraai gedetailleerde woningen zijn allemaal gericht op deze groene zone. Dit geeft direct een sfeer dat past bij het groene karakter van het dorp Twello en het nieuwe woongebied De Schaker. De Boomgaard is een reeds gerealiseerd deelplan in De Schaker en bestaat uit verschillende woningtypen in een statige architectuurstijl.  

De Boomgaard
  Wijk De Fliertbuurt
  Planning De Schaker