Opgeleverd

Landelijk wonen in Fliertbuurt

In Fliertbuurt woon je net even van het Schakerpad af, de oude laan richting dorps Twello. Hierdoor heeft de wijk de sfeer van een kleinschalige gemeenschap. BPD heeft hier samen met Nikkels Bouwbedrijf 68 woningen ontwikkeld en gerealiseerd, waaronder 30 sociale huurwoningen voor IJsseldal Wonen. Hier woon je tussen het groen, met fijne speelmogelijkheden voor de kinderen. Ten oosten van de wijk heb je uitzicht over een uitgestrekt boerenlandschap waar het riviertje de Fliert doorheen stroomt. Een heerlijke plek om na een dag werken tot rust te komen.

image alt

Variatie in stijlkenmerken

Het zeer afwisselende beeld dat De Schaker kenmerkt, vormt ook de basis voor de architectuur van de woningen. Variatie in kleur, materialen, vorm en stijlkenmerken. Het refereert aan de stijl van woningen uit het begin van de vorige eeuw, zoals die ook in het centrum van Twello staan. Fraai ingedeelde kozijnen, afgetimmerde dakconstructies en mooi metselwerk met rollagen en verdiepte voegen.

image alt

Van start tot finish

De 38 koopwoningen en 3 kavels in Fliertbuurt zijn op 1 juni 2017 in verkoop gegaan. Vele geïnteresseerden zijn naar het start verkoop evenement in de Rabobank van Twello gekomen. Niet veel later waren alle woningen in Fliertbuurt verkocht.

In het 1e kwartaal van 2018 is de bouw gestart en als snel werden de contouren van de woningen zichtbaar.

Een jaar later (1e kwartaal 2019) konden alle nieuwe bewoners van Fliertbuurt hun woningen betrekken.

Nieuw aanbod in Twello

BPD ontwikkelt in samenwerking met Nikkels nog een wijkje in het gebied De Schaker, te weten Schakerveld. Dit wordt opnieuw een kleinschalig woongebied in een groene landelijke omgeving. Wonen in een gezellige buurt met ruim opgezette lanen, tussen karakteristieke oude én moderne eigentijdse woningen.

In Schakerveld komen rij- en hoekwoningen en appartementen. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Abonneer je op de nieuwsbrief van De Schaker, je ontvangt dan regelmatig bericht over de ontwikkelingen in dit gebied.

 

Heerlijk wonen in Twello Meer over De Schaker
Woningaanbod in De Schaker In verkoop: de wijk Schakerveld